
Urządzenia i Akcesoria
樹子蒸冬瓜虱目魚肚
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
樹子 ,和 1 大匙 樹子汁30 克
-
醬油1 茶匙
-
虱目魚肚 ,( 1 片)160 克
-
冬瓜 ,切片,約 1 公分厚180 克
-
薑3 片 (薄片)
-
米酒1 大匙
-
水500 克
-
青蔥 ,切絲,泡水備用
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
-
油20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
115.3 kcal /
482.2 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
2.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
107.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

涼夏瓜果報到
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan