樹子蒸冬瓜虱目魚肚
TM6 TM5

樹子蒸冬瓜虱目魚肚

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 30 克 樹子 ,和 1 大匙 樹子汁
  • 1 茶匙 醬油
  • 160 克 虱目魚肚 ,( 1 片)
  • 180 克 冬瓜 ,切片,約 1 公分厚
  • 3 片 (薄片) 薑
  • 1 大匙 米酒
  • 500 克 水
  • 青蔥 ,切絲,泡水備用
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
  • 20 克 油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
482.2 kJ / 115.3 kcal
Białko
8.6 g
Węglowodany
2.1 g
Tłuszcz
7.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Błonnik
0.3 g
Sód
107.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy