樹子蒸冬瓜虱目魚肚

樹子蒸冬瓜虱目魚肚

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 樹子 ,和 1 大匙 樹子汁
    30 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 虱目魚肚 ,( 1 片)
    160 克
  • 冬瓜 ,切片,約 1 公分厚
    180 克
  • 3 片 (薄片)
  • 米酒
    1 大匙
  • 500 克
  • 青蔥 ,切絲,泡水備用
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
  • 20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 115.3 kcal / 482.2 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 107.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...