秋葵牛肉丼飯

秋葵牛肉丼飯

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
3 人份

Składniki

  • 白米
    200 克
  • 1200 克
  • 新鮮秋葵
    200 克
  • 醬油
    45 克
  • 清酒
    45 克
  • 味醂
    30 克
  • 10 克
  • 牛五花肉片 ,一片片分開
    200 克
  • 洋蔥 ,切粗絲
    100 克
  • 鰹魚粉
    1 茶匙
  • 柴魚片

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 416.5 kcal / 1742.8 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 3.9 g
Węglowodany 66.4 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 901.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...