
Urządzenia i Akcesoria
秋葵牛肉丼飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
白米200 克
-
水1200 克
-
新鮮秋葵200 克
-
醬油45 克
-
清酒45 克
-
味醂30 克
-
糖10 克
-
牛五花肉片 ,一片片分開200 克
-
洋蔥 ,切粗絲100 克
-
鰹魚粉1 茶匙
-
柴魚片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
416.5 kcal /
1742.8 kJ
Białko
21.8 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
66.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
901.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

涼夏瓜果報到
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan