Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 白米
- 1200 克 水
- 200 克 新鮮秋葵
- 45 克 醬油
- 45 克 清酒
- 30 克 味醂
- 10 克 糖
- 200 克 牛五花肉片 ,一片片分開
- 100 克 洋蔥 ,切粗絲
- 1 茶匙 鰹魚粉
- 柴魚片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1742.8 kJ / 416.5 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 66.4 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 901.7 mg