Moutarde à la poire et au romarin

Moutarde à la poire et au romarin

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
7 bocaux

Składniki

  • de graines de moutarde
    110 g
  • de graines de fenouil, séchées
    1 c. à café
  • de poires mûres, épluchées, coupées en quatre, épépinées (voir conseil)
    1150 g
  • de jus de citron, fraîchement pressé
    40 g
  • de romarin, frais effeuillé
    4 branches
  • de sucre
    100 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de vinaigre de cidre
    120 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 242.4 kcal / 1014.2 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 45.5 g
Błonnik 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...