
Urządzenia i Akcesoria
Moutarde à la poire et au romarin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
7 bocaux
Składniki
-
de graines de moutarde110 g
-
de graines de fenouil, séchées1 c. à café
-
de poires mûres, épluchées, coupées en quatre, épépinées (voir conseil)1150 g
-
de jus de citron, fraîchement pressé40 g
-
de romarin, frais effeuillé4 branches
-
de sucre100 g
-
de sel1 c. à café
-
de vinaigre de cidre120 g
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
242.4 kcal /
1014.2 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
45.5 g
Błonnik
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Conserves faciles
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria