Moutarde à la poire et au romarin

Moutarde à la poire et au romarin

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
7 bocaux

Składniki

  • 110 g de graines de moutarde
  • 1 c. à café de graines de fenouil, séchées
  • 1150 g de poire mûres, épluchées, coupées en quatre, épépinées (voir conseil)
  • 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • 4 branches de romarin, frais effeuillé
  • 100 g de sucre
  • 1 c. à café de sel
  • 120 g de vinaigre de cidre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 5 g
Kalorie 1014.2 kJ / 242.4 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 7.8 g
Węglowodany 45.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...