Chutney de pêches au curry

Chutney de pêches au curry

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 bocaux

Składniki

  • 300 g d'oignons coupés en deux
  • 25 g de gingembre, frais épluché, coupé en lamelles (2-3 mm)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 4 pêches (d’env. 150-175 g), entières
  • 110 g de sucre gélifiant
  • 10 g de raisins secs
  • 30 g de vinaigre de cidre
  • 1 c. à soupe de graines de moutarde jaunes
  • ½ c. à café de sel
  • 1 c. à café de curry en poudre doux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 2 g
Kalorie 865 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...