Ketchup à la courge

Ketchup à la courge

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 bocaux

Składniki

  • de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps) épluchée, épépinée, en morceaux
    600 g
  • d'oignons en morceaux
    250 g
  • de gingembre, frais épluché, coupé en fines lamelles
    25 g
  • de gousses d'ail
    15 g
  • de tomates-cerises
    200 g
  • de patates douces épluchées, coupées en morceaux
    200 g
  • d'abricots secs, dénoyautés
    150 g
  • de concentré de tomate
    50 g
  • de curry en poudre
    1 ½ c. à soupe
  • de paprika fumé, moulu
    1 c. à café
  • de sel
    2 ½ c. à café
  • de vinaigre de cidre
    150 g
  • d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
    150 g
  • de jus de pomme
    100 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 179.9 kcal / 752.8 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...