Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 poivrons rouges en quartiers, sans le pédoncule ni les graines
- 2 oignons tranché en rondelles (¼ in.)
- 2 gousses d'ail
- d'huile d'olive pour arroser et frotter
- 910 g bavette de bœuf
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu
- ½ c. à thé de sel
Sauce au poivre rouge
- 115 g d'huile d'olive
- ½ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 461 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smoothie déjeuner
5 min
Crème glacée au chocolat saine
Brak ocen
Mai Tai
Brak ocen
Summer Coleslaw
Brak ocen
Salade tex-mex au quinoa et au poulet
30min
Margarita jamaïcain à la fleur d'hibiscus
1 godz. 5 min
Trempette mexicaine étagée
25 min
Poulet BBQ façon Caroline du Nord, pain de maïs à la poêle
3h 25 min.
Gin tonic infusé à l'ananas
Brak ocen
Porc effiloché (Cochinita pibil)
4h
Petits pains mollets
2h 15min
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5min