Macaronis crémeux au fromage

Macaronis crémeux au fromage

4.2 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portion

Składniki

  • huile antiadhésive en aérosol
  • 225 g de fromage cheddar fort coupés en cubes
  • 115 g fromage Monterey Jack, coupé en cubes
  • 285 g d'eau
  • 145 g de beurre non salé en pièces
  • 850 g de lait entier
  • 450 g de pâtes sèches macaroni
  • 2 c. à thé de sel
  • ½ c. à thé de poivre blanc moulu
  • 1 ½ c. à thé d'ail en poudre
  • 1 c. à thé d'oignon en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 750.4 mg
Białko 20.4 g
Kalorie 2242.9 kJ / 536.1 kcal
Tłuszcz 29.3 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Węglowodany 47.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...