Salada de espargos com queijo mozarela e pistáchio

Salada de espargos com queijo mozarela e pistáchio

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 doses

Składniki

  • azeite
    80 g
  • alho
    1 dente de
  • espargos verdes cortados em pedaços (3 cm aprox.)
    250 g
  • chalota
    30 g
  • limão só o sumo
    ½
  • mostarda
    5 g
  • mel
    15 g
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • pepino cortado em meias-luas
    200 g
  • kiwi cortado em meias-luas
    1
  • queijos mozarela frescos
    2
  • Pistáchio s/ casca, c/ sal q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 794 kcal / 3322.1 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 65.3 g
Węglowodany 27.2 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 20.3 g
Sód 739 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...