Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g azeite
- 1 dente de alho
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços (3 cm aprox.)
- 30 g chalota
- ½ limão, só o sumo
- 5 g mostarda
- 15 g mel
- ½ c. chá de pimenta preta
- 200 g pepino cortado em meias-luas
- 1 kiwi cortado em meias-luas
- 2 queijos mozarela frescos
- Pistáchio s/ casca, c/ sal q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3322.1 kJ / 794 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 65.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 739 mg
Alternatywne przepisy
Batata gratinada com parmesão e tomilho -TM6
Brak ocen
Hambúrgueres Keto com curgete
40min
Frango marroquino
30min
Caril de bacalhau e coco
25min
Drink Bellini
10min
Caruru
1h 10min
Goulash de carne com bolinhos de pão
1h 30 min
Sopa marroquina apimentada de lentilhas
40min
One pot de frango com paprika
45 min
Quiche de ratatouille e mascarpone
55min
Menu pais e filhos: Koftas de vitela, batata e curgete com limão
55min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min