Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 125 g di funghi champignon cremino
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 30 g di vino bianco secco
- 410 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale
lub 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 2 entrecote circa 2 cm di spessore
- olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4106 kJ / 981 kcal
- Białko
- 75.5 g
- Węglowodany
- 69.4 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 882.1 mg
Alternatywne przepisy
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 godz. 30 min
Rotolo di frittata
45 Min
Dado di pollo senza sale
50min
Purè di patate (TM6)
1 godz.
Crostata di pere e noci
1 godz. 30 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2 Std.
Cous cous con moscardini e olive
1 godz.
Polpettine di patate e tacchino
1 godz. 30 min
Mini mousse alle pesche
5 Std.
Tagliolini al radicchio rosso
Brak ocen
Crostata ai pistacchi
4 Std.