Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 uova fredde di frigorifero
- 1200 g di acqua
- 50 g di succo di barbabietole
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 4 olive nere denocciolate a rondelle (2 mm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritato
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 141.1 mg
Alternatywne przepisy
Carote e patate dolci al vapore
30 λεπτ.
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10 λεπτ.
Frullato leggero
10 λεπτ.
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Crostata salata con fichi
1ωρ. 30 λεπτ.
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1ωρ.
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli
40 Min
Sangria analcolica
1 Std. 35 Min
Lasagna di pesce e piselli
1h 5min
Biscotti pupazzo di neve
2 Std.
Bicchierini al tiramisú (per 2 persone)
3 Std. 30 Min