
Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée chorizo et parmesan
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
de chorizo en morceaux30 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
de parmesan en morceaux50 g
-
jaunes d'œufs2
-
de poivre 5 baies3 pincées
-
gruyère
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
277.6 kcal /
1161.4 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Sód
286.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les tendances
38 Przepisów
Francja
Francja