烤真鯛佐香料油
TM6

烤真鯛佐香料油

(Brak ocen)

Składniki

  • 1 真鯛 (嘉鱲魚) ,整尾殺好,約500克,(詳見要訣)
  • 鹽 ,調味用
  • 黑胡椒粉 ,調味用
  • 30 克 薑 ,切片(約0.2 公分)
  • 1 支 新鮮紅辣椒 ,去籽
  • 3 顆 蒜頭
  • 2 個 紅蔥頭 ,對切半
  • 20 克 新鮮巴西利葉
  • 80 克 油 ,多備一些抹油用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2103.2 kJ / 502.7 kcal
Białko
19.8 g
Węglowodany
16.7 g
Tłuszcz
42.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Błonnik
3 g
Sód
40.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy