
Urządzenia i Akcesoria
烤真鯛佐香料油
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
真鯛 (嘉鱲魚) ,整尾殺好,約500克,(詳見要訣)1
-
鹽 ,調味用
-
黑胡椒粉 ,調味用
-
薑 ,切片(約0.2 公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽1 支
-
蒜頭3 顆
-
紅蔥頭 ,對切半2 個
-
新鮮巴西利葉20 克
-
油 ,多備一些抹油用80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
502.7 kcal /
2103.2 kJ
Białko
19.8 g
Tłuszcz
42.4 g
Węglowodany
16.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
40.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan