烤真鯛佐香料油

烤真鯛佐香料油

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 真鯛 (嘉鱲魚) ,整尾殺好,約500克,(詳見要訣)
    1
  • ,調味用
  • 黑胡椒粉 ,調味用
  • ,切片(約0.2 公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽
    1 支
  • 蒜頭
    3 顆
  • 紅蔥頭 ,對切半
    2 個
  • 新鮮巴西利葉
    20 克
  • ,多備一些抹油用
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 502.7 kcal / 2103.2 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 42.4 g
Węglowodany 16.7 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Sód 40.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...