Tagliatelle tricolore

Tagliatelle tricolore

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Pasta bianca
  • 250 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 2 uova piccole
  • 40 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pasta rossa
  • 250 g di farina tipo 0
  • 2 uova piccole
  • 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 60 g di concentrato di pomodoro
Pasta verde
  • 300 g di farina tipo 0
  • 75 g di foglie di spinaci freschi
  • 2 uova piccole
  • 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 82.6 mg
Białko 17.9 g
Kalorie 2519 kJ / 602.1 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 96.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...