Œufs pochés à l’Egg poacher

Œufs pochés à l’Egg poacher

4.8 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
  • 6 œufs
  • 250 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 69.8 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 314.1 kJ / 75.1 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...