Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Red Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
long-grain rice285 g
-
white onion halved155 g
-
garlic clove3
-
cumin, ground1 ½ tsp
-
seasoning mix for tacos and fajitas (opcjonalnie) homemade or packaged (see Tip)2 tsp
-
olive oil15 g
-
water850 g
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato purée (concentrate)3 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cilantro, fresh to garnish
-
lime wedges to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
425 mg
Białko
4 g
Kalorie
881.1 kJ /
210.6 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Bar Staples
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Pico De Gallo
15 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 Min
Beer Marinade
10 Min
Tex-Mex Red Rice
1 Std.
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Sambal Sotong
1 Std. 15 Min
Red Rice
55 Min
Shredded Chicken Taco Filling
30 Min
Parmesan Rind Marinara
1 Std. 15 Min
BBQ Pulled Chicken
40 Min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 Std. 55 Min