
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 porzione
Składniki
-
patate a pasta farinosa senza le estremità800 g
-
di aglio in polvere1 cucchiaino
-
di prezzemolo secco1 cucchiaino
-
di paprika in polvere, affumicata½ cucchiaino
-
di sale½ cucchiaino
-
olio di arachidi
-
spicchi di aglio2
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate5 g
-
di yogurt naturale150 g
-
di maionese20 g
-
di ketchup20 g
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
149.4 kcal /
625 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
26.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
265.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Benvenuto Spiralizer
30 Przepisów
Włochy
Włochy