Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio

Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio

3.7 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 porzione

Składniki

  • patate a pasta farinosa senza le estremità
    800 g
  • di aglio in polvere
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di cipolla in polvere
  • di prezzemolo secco
    1 cucchiaino
  • di paprika in polvere, affumicata
    ½ cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • olio di arachidi
  • spicchi di aglio
    2
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 g
  • di yogurt naturale
    150 g
  • di maionese
    20 g
  • di ketchup
    20 g
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 149.4 kcal / 625 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 265.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...