Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio
TM6

Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 800 g patate a pasta farinosa senza le estremità
  • 1 cucchiaino di aglio in polvere
    lub 1 cucchiaino di cipolla in polvere
  • 1 cucchiaino di prezzemolo secco
  • ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • ½ cucchiaino di sale
  • olio di arachidi
  • 2 spicchi di aglio
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 150 g di yogurt naturale
  • 20 g di maionese
  • 20 g di ketchup
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
625 kJ / 149.4 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
26.3 g
Tłuszcz
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
3.1 g
Sód
265.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy