Urządzenia i Akcesoria
Braised Chicken with Mushroom
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
oyster sauce60 g
-
dark soy sauce30 g
-
garlic cloves10
-
fresh ginger cut in thin slices20 g
-
sesame oil dark (roasted)30 g
-
water plus 2 tbsp for thickening50 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften, stems removed20
-
cornflour (starch)10 g
-
spring onion finely chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1347 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Oil-free honey chicken wings
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Braised Yee Mee
30min
Fried Beehoon
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Lemon Chicken
25min