Kimchi Tofu Soup

4.8 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves unpeeled
    2
  • cooking oil
    20 g
  • yellow onion sliced
    100 g
  • kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)
    200 g
  • chicken stock
    300 g
  • water
    300 g
  • gochujang (Korean chilli paste)
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    ½ tsp
  • silken tofu cut in cubes (2 cm)
    400 g
  • coriander leaves
    1 sprigs
  • fresh green chilli sliced, to garnish
    1
  • fresh red chilli sliced, to garnish
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1405.2 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 868.1 kJ / 207.5 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 16.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...