Urządzenia i Akcesoria
Kimchi Tofu Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1405.2 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
868.1 kJ /
207.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Lemonade
5 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Homemade Soy Milk
30 min
Pork Adobo
55 min
Ayam Paprik
30 min
Chicken adobo
30 min