Urządzenia i Akcesoria
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
shallots80 g
-
cooking oil30 g
-
water1000 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm)80 g
-
broccoli cut in small pieces150 g
-
tauhu kulit (fu chok) cut in 5 cm length, soaked to soften60 g
-
dried glass noodles (soh hoon) soaked to soften50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
976 mg
Białko
7 g
Kalorie
628 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Kangkung
10 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min