Urządzenia i Akcesoria
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
shallots80 g
-
cooking oil30 g
-
water1000 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm)80 g
-
broccoli cut in small pieces150 g
-
tauhu kulit (fu chok) cut in 5 cm length, soaked to soften60 g
-
dried glass noodles (soh hoon) soaked to soften50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
976 mg
Białko
7 g
Kalorie
628 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
One Pot Chicken Rice
50min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min