
Urządzenia i Akcesoria
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
shallots80 g
-
cooking oil30 g
-
water1000 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm)80 g
-
broccoli cut in small pieces150 g
-
tauhu kulit (fu chok) cut in 5 cm length, soaked to soften60 g
-
dried glass noodles (soh hoon) soaked to soften50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
150 kcal /
628 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
976 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Curry Mee
30 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min