Sautéed Red Peppers with Onions

Sautéed Red Peppers with Onions

4.6 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
360 g

Składniki

  • oil
    20 g
    20 g olive oil
  • red peppers cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • onions cut in wedges
    170 g

Wartości odżywcze na 360 g

Kalorie 278 kcal / 1166 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...