Urządzenia i Akcesoria
Tostadas med kylling og raja
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 portioner
Składniki
-
løg kvarte200 g
-
friske majs200 g
-
olivenolie60 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
poblano chilier400 g
-
creme fraiche200 g
-
kyllingebryst, uden skind og ben i terninger (3 cm)300 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
spidskommen, stødt3 knivspidser
-
16 majs tortillamexicanske tostadas16
-
korianderblade, friske til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1415 mg
Białko
30 g
Kalorie
2753 kJ /
658 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smagen af Mexico
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Dumplings med boghvede og feta (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Falafel-vafler
Pas d’évaluation
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Pas d’évaluation
Pandekager med to slags fyld
Pas d’évaluation
Æg en cocotte med skinke og ærter
Pas d’évaluation
Endviesalat, Ragù-pasta og Chokolademousse
Pas d’évaluation
Sød kartoffelkarry med broccoli
Pas d’évaluation
Bacon- og bønnesalat med ristede nødder og parmesan
25min
Vegetarisk Japchae
Pas d’évaluation
Chili- og jordnøddenudler med tofu og chili-hvidløgsolie
Pas d’évaluation
Kung Pao blomkål med syltede gulerødder og sesamsalat
Pas d’évaluation