
Urządzenia i Akcesoria
Pandekager med to slags fyld
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
Pandekager
-
hvedemel250 g
-
mælk300 g
-
olivenolie30 g
-
æg, medium5
-
havsalt½ tsk
Spinat- og ostefyld
-
fed hvidløg2
-
løg opdelt50 g
-
olivenolie30 g
-
helbladet spinat, frost optøet, godt drænet500 g
-
creme fraiche 38 %40 g
-
havsalt1 tsk
-
hvid peber, stødt½ tsk
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
pinjekerner til pynt60 g
Mexicansk fyld
-
røde chilier, friske efter smag, halverede1 - 2
-
løg opdelt100 g
-
olivenolie plus ekstra til stegning30 g
-
hakket oksekød brudt i stykker400 g
-
hakkede tomater, dåse700 g
-
havsalt2 tsk
-
sukker1 tsk
-
sød paprika1 tsk
-
tabasco½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
majs, dåse drænet140 g
-
kidneybønner, dåse drænet120 g
-
fetaost i tern100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
763 kcal /
3197 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pandekager
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
35 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen