
Urządzenia i Akcesoria
Æg en cocotte med skinke og ærter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portion
Składniki
-
løg halveret60 g
-
parmaskinke skåret i stykker80 g
-
olivenolie20 g
-
grønne ærter, dåse skyllet og drænet300 g
-
sort peber, stødt8 knivspids
-
salt1 - 2 knivspids
-
æg6
-
vand500 g
-
baguette skåret i skiver1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
286.4 kcal /
1198.4 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
32.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
842.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Påske II
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
35 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen