
Urządzenia i Akcesoria
Bacon- og bønnesalat med ristede nødder og parmesan
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portioner
Składniki
-
valnødder, uden skal40 g
-
hasselnødder40 g
-
ristede peanuts, saltede30 g
-
smør10 g
-
abrikoser skåret i skiver (1 cm)150 g
-
fed hvidløg1
-
løg60 g
-
olivenolie15 g
-
bacon i tern80 g
-
grønne bønner, friske400 g
-
citronsaft, friskpresset30 g
-
blandede krydderurter, friske f.eks. persille, timian1 tsk
-
salt2 - 3 knivspidser
-
parmesanost skåret i tynde skræller40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
458 kcal /
1915 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
378 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
35 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen