
Urządzenia i Akcesoria
Endviesalat, Ragù-pasta og Chokolademousse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 portion
Składniki
Chokolademousse
-
chokoladeknapper, mælke40 gram
-
flødeost skåret i stykker110 gram
-
flormelis15 gram
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ tsk
-
salt1 knivspids
-
piskefløde40 gram
Endiviesalat
-
endviesalat skåret i stykker (se tip)100 gram
-
æbler, pink lady skåret i stykker, plus ekstra til pynt55 gram
-
valnødder, uden skal15 gram
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt efter smag2 - 3 knivspidser
-
æblecidereddike2 tsk
-
vegetabilsk olie15 gram
Ragù Pasta
-
parmesanost skåret i stykker efter smag15 - 30 gram
-
løg skåret i stykker55 gram
-
gulerødder skåret i stykker30 gram
-
selleri skåret i stykker30 gram
-
fed hvidløg1
-
olivenolie15 gram
-
hakket oksekød smuldret i stykker140 gram
-
hakkede tomater225 gram
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
sukker1 knivspids
-
smør1 tsk
-
oksebouillon opløst i vand1 gram
-
basilikumblade3
-
pasta, penne130 gram
-
hindbær til pynt
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
2172 kcal /
9089 kJ
Białko
72 g
Tłuszcz
133 g
Węglowodany
186 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
56 g
Sód
3857 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
30 min
Brak ocen
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen