Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glaseado de miel y romero
- 30 g de hojas de romero fresco
- 1 cda de mostaza
- 40 g de mantequilla
- 140 g de miel de abeja
- 5 g de tomillo fresco
Prime rib
- 3500 g de costillar de res
- sal
- pimienta recién molida
- ramas de romero fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 5942 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chipotles rellenos de plátano macho
1h
Encurtido picante de espirales de zanahoria
30 min
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1h
Avena salada con aguacate y huevo
30 min
Menú: Albóndigas con salsa de verduras. Hojaldre de manzana.
1 godz. 30 min
Enchiladas con crema de epazote
40 min
Ensalada, pasta con ragú y crema de choco-fresas
35 min
Sopa de lentejas amarillas con albóndigas y crema de solero
40 min
Hamburguesa bañada en salsa de queso
1h
Pastel de frutas con ron
1 godz. 20 min
Quiche de atún para el desayuno
30 min
Pay de limón con galletas
12h