Prime rib con glaseado de miel y romero

Prime rib con glaseado de miel y romero

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porciones

Składniki

Glaseado de miel y romero
  • 30 g de hojas de romero fresco
  • 1 cda de mostaza
  • 40 g de mantequilla
  • 140 g de miel de abeja
  • 5 g de tomillo fresco
Prime rib
  • 3500 g de costillar de res
  • sal
  • pimienta recién molida
  • ramas de romero fresco para decorar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 5942 mg
Białko 2 g
Kalorie 576 kJ / 137 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...