![Prime rib con glaseado de miel y romero Prime rib con glaseado de miel y romero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E5310DAC-D628-4578-855C-9DD64A52978B/Derivates/eea5c944-5b9d-459d-904a-4c6df1d37a65.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glaseado de miel y romero
- 30 g de hojas de romero fresco
- 1 cda de mostaza
- 40 g de mantequilla
- 140 g de miel de abeja
- 5 g de tomillo fresco
Prime rib
- 3500 g de costillar de res
- sal
- pimienta recién molida
- ramas de romero fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 5942 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué con chocolates
1h
Burrito Británico de Pudín de Yorkshire
4h
Galletas con chocolate
1 Std. 40 Min
Panqué de vainilla
2 Std. 40 Min
Brownies
50 Min
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Lava-cake de dulce de leche
1 Std. 15 Min
Pastel lava de chocolate
30min
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35 Min
Macarrones con queso
40p
El mejor pastel de chocolate
1h
Crepas
1 Std. 15 Min