Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)

Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)

5.0 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo pelados
  • 2 ramitas de perejil (hojas y parte del tallo)
  • 30 g de aceite de oliva y un poco más para cocinar
  • 10 g de vinagre de vino blanco
  • ½ cdita de sal
  • ½ cdita de paprika
  • 1 cdita de orégano seco
  • 1 cdita de tomillo seco
  • 800 - 900 g de arrachera en 4 trozos (1 y 2.5 cm de grosor) y sin la telilla que la recubre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 390.8 mg
Białko 43 g
Kalorie 1536 kJ / 367 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...