
Urządzenia i Akcesoria
Sourdough Bread with Olives
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
water divided, plus 1 tsp to whisk15 oz
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)5 oz
-
sugar½ oz
-
bread flour plus extra to dust12 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
124.7 kcal /
521.9 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
200.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 godz. 5 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Scones
30 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Sourdough Pretzel Bread
7 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 min
Sourdough Starter Discard Waffles
25 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min