Sourdough Bread with Olives

Sourdough Bread with Olives

4.4 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 slices

Składniki

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    1 oz
  • water divided, plus 1 tsp to whisk
    15 oz
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    5 oz
  • sugar
    ½ oz
  • bread flour plus extra to dust
    12 oz
  • pitted black olives
    1 ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • lemon juice only
    ½
  • large egg
    1

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 124.7 kcal / 521.9 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 3.7 g
Węglowodany 19.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 200.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...