Urządzenia i Akcesoria
Sourdough Bread with Olives
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
water divided, plus 1 tsp to whisk15 oz
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)5 oz
-
sugar½ oz
-
bread flour plus extra to dust12 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
200.3 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
521.9 kJ /
124.7 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
White Bread
6 godz.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard Waffles
25 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Scones
30 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min