Raspberry Almond Pulp Cakes

Raspberry Almond Pulp Cakes

4.8 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces

Składniki

  • unsalted butter diced, plus extra to grease
    4 oz
  • leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)
    6 oz
  • confectioners sugar plus extra to dust
    9 oz
  • all-purpose flour
    4 oz
  • salt
    ⅛ tsp
  • egg whites, from large eggs
    3
  • vanilla extract
    1 tsp
  • fresh raspberries
    6 oz

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 346 kcal / 1448 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 14.1 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 58.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...