Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Almond Pulp Cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
confectioners sugar plus extra to dust9 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
salt⅛ tsp
-
egg whites, from large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh raspberries6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
58.7 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
No Waste
13 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Peanut Butter
5 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Carrot Top Pesto
5 min
Klondike Bars
8 godz. 45 min
Oat Milk
1 godz. 10 min
Basic Millet
45 min
Almond Butter
5 min
Coconut Yogurt
11 godz. 30 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
30 min