
Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Almond Pulp Cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
confectioners sugar plus extra to dust9 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
salt⅛ tsp
-
egg whites, from large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh raspberries6 oz
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
346 kcal /
1448 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
58.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

No Waste
13 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone