Raspberry Almond Pulp Cakes
TM6 TM5

Raspberry Almond Pulp Cakes

4.8 ( 29 ocen )

Składniki

  • 4 oz unsalted butter diced, plus extra to grease
  • 6 oz almond pulp, from homemade almond milk (see Tip)
  • 9 oz confectioners sugar plus extra to dust
  • 4 oz all-purpose flour
  • ⅛ tsp salt
  • 3 egg whites, from large eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • 6 oz fresh raspberries

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
346 kcal / 1448 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
62 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy