Tapenade de olivas verdes

Tapenade de olivas verdes

4.7 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
475 g

Składniki

  • 250 g de aceitunas verdes sin hueso
  • 45 g de filetes de anchoa en aceite (1 lata)
  • 50 g de piñones tostados
  • 10 g de albahaca fresca (hojas y parte del tallo)
  • 10 g de perejil fresco
  • 30 g de alcaparras (escurridas)
  • 1 cucharadita de piel de limón rallada
  • 80 g de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 475 g

Sód 6253.7 mg
Białko 23.7 g
Kalorie 6336 kJ / 1514 kcal
Tłuszcz 156.4 g
Błonnik 11.8 g
Tłuszcz nasycony 19.6 g
Węglowodany 18.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...