Urządzenia i Akcesoria
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Stir-fried vegetables
10 min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45 min
Spring onion pork ribs
1 godz.