Steamed cabbage and pork dumplings
TM6 TM5

Steamed cabbage and pork dumplings

4.2 (19 ocen)

Składniki

Dumpling wrappers

  • 1 tbsp oil, plus extra for greasing
  • 150 g water, plus extra as needed
  • 300 g flour, plus extra for dusting
  • ¼ tsp salt

Filling and dumplings

  • 400 g white cabbage leaves, cut in pieces
  • 1 ½ tsp salt
  • 350 g pork mince
  • 530 g water
  • 20 g soy sauce
  • 10 g rice wine
    lub 10 g sake
  • ½ tsp sugar
  • ½ tsp ground pepper
  • 1 tbsp light sesame oil (15 g)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
318 kJ / 76 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy