Urządzenia i Akcesoria
Steamed cabbage and pork dumplings
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 pieces
Składniki
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing1 tbsp
-
water plus extra as needed150 g
-
flour plus extra for dusting300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces 3-4 cm400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground pepper½ tsp
-
light sesame oil (15 g)1 tbsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Caramel toffees
Brak ocen
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Apple strudel
1 godz. 45 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Stir-fried vegetables
10 min
Chocolate cake
45 min
Focaccia with onions
2 godz.