
Urządzenia i Akcesoria
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Mantou Buns
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
brown sugar40 g
-
water265 g
-
all-purpose flour plus extra to dust500 g
-
vegetable oil plus extra to grease10 g
-
salt1 tsp
Butternut Squash Soup
-
unsalted butter cold, cubed (2.5 cm)30 g
-
yellow onion30 g
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (5 cm)400 g
-
russet potatoes peeled, cubed (2.5 cm)100 g
-
raw cashews60 g
-
water (see Tip)700 g
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
-
fresh mixed herbs to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
242 kcal /
1014 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
200 mg