Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
TM6

Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)

4.3 (39 ocen)

Składniki

Mantou Buns

  • 1 ½ tsp active dry yeast
  • 40 g brown sugar
  • 265 g water
  • 500 g all-purpose flour, plus extra to dust
  • 10 g vegetable oil, plus extra to grease
  • 1 tsp salt

Butternut Squash Soup

  • 30 g unsalted butter, cold, cubed (2.5 cm)
  • 30 g yellow onion
  • 400 g butternut squash, peeled, de-seeded, cubed (5 cm)
  • 100 g russet potatoes, peeled, cubed (2.5 cm)
  • 60 g raw cashews
  • 700 g water (see Tip)
  • salt, to taste
  • ground white pepper, to taste
  • fresh mixed herbs, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1014 kJ / 242 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
1 g
Sód
200 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy