Urządzenia i Akcesoria
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Mantou Buns
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
brown sugar40 g
-
water265 g
-
all-purpose flour plus extra to dust500 g
-
vegetable oil plus extra to grease10 g
-
salt1 tsp
Butternut Squash Soup
-
unsalted butter cold, cubed (2.5 cm)30 g
-
yellow onion30 g
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (5 cm)400 g
-
russet potatoes peeled, cubed (2.5 cm)100 g
-
raw cashews60 g
-
water (see Tip)700 g
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
-
fresh mixed herbs to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
200 mg
Białko
6 g
Kalorie
1014 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min
Plain Yogurt
14 godz.
Creamy Mushroom Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55 min
Creamy mushroom soup
20 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min