Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa quebrada de ajo y cilantro
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 5 g de hojas de cilantro, frescas
- 260 g de harina
- 100 g de mantequilla
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
Relleno
- 200 g de cebolla, en rodajas
- 2 cucharadas de cilantro
- 40 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- 150 g de brócoli
- 150 g de bacalao salado, y desalado
- 450 g de leche
- 60 g de harina
- 80 g de mantequilla
- 1 cucharadita de mostaza
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 ½ cucharada de bastones de almendras
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1205 kJ / 287 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Quiche de flor de calabaza
1h
Panqué con chocolates
1h
Pastel de atún con frijoles
40min
Brownies a la Mexicana
40min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20 min
Pan de frijol
1h 40min
Frittata de salchichas de pavo y calabacitas
50min
Soufflé de huevo con jamón y queso
55min
Bollo vegano de jitomate deshidratado
1h
Pastel de pera y nuez
1h 10min
Pay de atún
1h 40min