Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla morada, en gajos (1 cm)
- 120 - 150 g de zanahoria pelada y en rebanadas (0.5 cm)
- 50 - 70 g de rama de apio, en rebanadas (0.5 cm)
- 80 g de vino tinto
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 4 piezas de cachete de cerdo (aprox. 150 g c/u)
- agua, para sumergir las bolsas
- 2 cdita de romero fresco, solamente las hojas
- 1300 g agua (aprox.), asegúrse que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 89 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa holandesa
15 Min
Huevos benedictinos
1h
Crema pastelera TM6
15 Min
Salmón teriyaki Al vacío
1 godz. 20 min
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2 godz. 20 min
Glaseado de chocolate (mirror cake)
15 Min
Dulce de leche
2h
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 godz. 20 min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2u. 5min
Salsa holandesa
15 Min
Salsa de queso de cabra y berros
5min
Salsa holandesa TM6
15 Min