Panna cotta alle mandorle

Panna cotta alle mandorle

3.7 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate
  • 30 g di stevia in polvere
  • 500 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di latte intero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 10 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda e strizzati
  • frutta fresca mista a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 85.6 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 1537.6 kJ / 367.5 kcal
Tłuszcz 34.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 17.7 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...