Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di stevia in polvere
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 10 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda e strizzati
- frutta fresca mista, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1537.6 kJ / 367.5 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 34.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.7 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 85.6 mg
Alternatywne przepisy
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Torta ricotta e fichi
10 Std. 30 Min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Panna cotta latte e cereali
6 Std. 50 Min
Parfait di fragole
3h 15min
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2h
Torta gelato ricotta, pere e cioccolato
3 Std.
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7 godz. 50 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20 phút
Panna cotta al caffè
4h 20 phút