Urządzenia i Akcesoria
Atole de guayaba
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 tazas
Składniki
-
400 g de guayabas sin semillas
-
1 rama de canela
-
600 g de agua
-
1000 g de leche de almendras1000 g de leche de arroz
-
100 g de masa de maíz
-
125 g de miel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 taza
Białko
2 g
Kalorie
218 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Atole de amaranto
20 min
Capirotada
1 godz. 10 min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Atole de arroz sin lácteos
30 min
Atole de Piña
25 min
Atole champurrado
20 min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Atole de Avena
20 min
Champurrado
25 min
Agua de Guayaba con jamaica
15 min
Atole de canela
35 min
Atole de fresa
25 min