Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de guayabas, sin semillas
- 1 rama de canela
- 600 g de agua
- 1000 g de leche de arroz
- 100 g de masa de maíz
- 125 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 taza
- Kalorie
- 218 kJ / 52 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champurrado del puesto de tamales
15 Min
Atole de fresa
25 Min
Atole champurrado
20 Min
Ponche
40min
Atole de Piña
25 Min
Capirotada
1 Std. 10 Min
Atole de amaranto
20 Min
Champurrado
25 Min
Atole de arroz de la esquina
35min
Atole de chocolate
20 Min
Atole de canela
35min
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min