Urządzenia i Akcesoria
Atole de arroz de la esquina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 porciones
Składniki
-
1500 g de agua
-
½ naranja en cuartos, sin semillas
-
1 rama de canela en trozos
-
200 g de azúcar refinada
-
10 g de esencia de vainilla1 vaina de vainilla cortada por la mitad
-
250 g de arroz
-
1 lata de leche evaporada (aprox. 370 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
36 mg
Białko
4 g
Kalorie
879 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MÉXICO: SABORES DE CALLE
22 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Atole de guayaba
40 min
Atole de canela
35 min
Atole de arroz sin lácteos
30 min
Mixiotes de carnero
13 godz. 30 min
Champurrado
25 min
Atole champurrado
20 min
Atole de Piña
25 min
Atole de chocolate
20 min
Atole de fresa
25 min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Atole de amaranto
20 min
Atole de Avena
20 min