Pan dulce de dátiles y cacahuetes

Pan dulce de dátiles y cacahuetes

4.3 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 rebanadas

Składniki

  • 1 cucharadita de aceite de girasol
  • 300 g de dátiles sin hueso
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • 80 g de melaza de caña
  • 180 g de agua
  • 1 huevo (L)
  • 300 g de harina
  • 120 g de azúcar
  • 50 g de azúcar moreno
  • 100 g maní
  • 15 g de polvo de hornear (1 sobre)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3.8 g
Kalorie 704 kJ / 168 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 30.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...