Pan dulce de dátiles y cacahuetes

Pan dulce de dátiles y cacahuetes

4.3 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 rebanadas

Składniki

  • de aceite de girasol
    1 cucharadita
  • de dátiles sin hueso
    300 g
  • de bicarbonato
    1 cucharadita
  • de melaza de caña
    80 g
  • de agua
    180 g
  • huevo (L)
    1
  • de harina
    300 g
  • de azúcar
    120 g
  • de azúcar moreno
    50 g
  • de cacahuetes fritos salados
    100 g
  • de levadura química en polvo (1 sobre)
    15 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 168 kcal / 704 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 30.4 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...