![Mantequilla Maître d'Hôtel Mantequilla Maître d'Hôtel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/27C5BBE3-A578-48B9-A8B0-23D5478AE75E/Derivates/ECEA103B-9E5E-4C69-90F4-782CF369EF7C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 250 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharaditas de pimienta negra molida
- 15 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 7914 kJ / 1893 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 208.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Sal para carnes
5 min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Sales de cítricos
35 min
Mantequilla Suzette
5 min
Pasta fresca al huevo
30 min
Mantequilla de cítricos
10 min
Mantequilla Café de París
10 min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Aceite de albahaca
20 Min
Salsa Blue cheese
5 min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Mantequilla de ajo y perejil
2 godz. 10 min