Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de agua
- 30 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharadas de café soluble
- 2 huevos
- 50 g de azúcar
- 100 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de pasas sin semillas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 369 kJ / 88 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Pan de frutas y frutos secos
2 godz. 55 min
Pan de molde integral con espinacas
1 godz. 40 min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3 Std.
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1h 50min
Hogaza de vino tinto con nueces
15 Std. 30 Min
Mermelada de piña y lima
40min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 godz. 30 min
Pan de soda irlandés
35min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 godz. 15 min
Panecillos calabaza
2 godz. 30 min