Urządzenia i Akcesoria
Pan de maíz (Broa)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
600 g
Składniki
Masa madre
-
100 g de agua
-
1 ½ cdita de levadura seca instantánea, (6 g)15 g de levadura prensada fresca
-
50 g de harina
-
1 cdita de azúcar
Broa
-
300 g de agua
-
250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
-
30 g de aceite de oliva
-
1 ½ cdita de sal
-
100 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6 g
Kalorie
963 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Panecillos integrales
3 godz. 40 min
Pan blanco
1 godz. 40 min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Molito de cacahuate y morita
35 min
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan de soda
35 min
Pan de barra
29 godz.
Pan de canela
3 godz.
Pan con levadura química
30 min
Pan rústico
2 godz.
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min