Hogaza de vino tinto con nueces

Hogaza de vino tinto con nueces

4.7 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
20 rebanadas

Składniki

Masa madre
  • de harina integral
    75 g
  • de agua
    75 g
  • de levadura prensada fresca desmenuzada
    15 g
Masa
  • de vino tinto
    250 g
  • de agua
    50 g
  • de harina integral
    150 g
  • de harina de fuerza
    350 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de nueces peladas
    150 g
  • de sal
    1 cucharadita
Para el horno (cocción)
  • de agua
    200 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 168 kcal / 702 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 119 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...