Hogaza de vino tinto con nueces
TM6 TM5 TM31

Hogaza de vino tinto con nueces

4.6 (17 ocen)

Składniki

Masa madre

  • 75 g de harina integral
  • 75 g de agua
  • 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada

Masa

  • 250 g de vino tinto
  • 50 g de agua
  • 150 g de harina integral
  • 350 g de harina de fuerza
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 150 g de nueces peladas
  • 1 cucharadita de sal

Para el horno (cocción)

  • 200 g de agua

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
702 kJ / 168 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
2 g
Sód
119 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy