Hogaza de vino tinto con nueces

Hogaza de vino tinto con nueces

4.7 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
20 rebanadas

Składniki

Masa madre
  • 75 g de harina integral
  • 75 g de agua
  • 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
Masa
  • 250 g de vino tinto
  • 50 g de agua
  • 150 g de harina integral
  • 350 g de harina de fuerza
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 150 g de nueces peladas
  • 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
  • 200 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 119 mg
Białko 5 g
Kalorie 702 kJ / 168 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...