Urządzenia i Akcesoria
Masa para wontons
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
50 unidades
Składniki
-
140 g de agua (de los que 20 g sea agua muy fría)
-
200 g de harina
-
2 cucharadas de maicena para espolvorear
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
0.5 g
Kalorie
65 kJ /
16 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guajolota de mole (torta de tamal)
2 Std.
Pasta fresca al huevo
30 Min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 Min
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1 Std. 30 Min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Wontons fritos salados
30 Min
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Chocolatines
4 Std. 30 Min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2 Std. 10 Min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1 Std. 35 Min
Pan chino
1 Std. 15 Min