Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 水
- 240 克 越式河粉, 用水沖洗待軟
- 180 克 新鮮豆芽菜, 洗淨,去根
- 1200 克 牛肉清湯
- 80 克 洋蔥, 切圈
- 360 克 牛肉片
- 20 克 新鮮香菜
- 2 大匙 青蔥, 切末
- 5 顆 檸檬, 取檸檬汁
- 2 - 3 根 新鮮紅辣椒, 切丁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3834 kJ / 916 kcal
- Białko
- 14.648 g
- Węglowodany
- 45.867 g
- Tłuszcz
- 24.205 g
- Błonnik
- 3.447 g