
Urządzenia i Akcesoria
生牛肉河粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
水1200 克
-
越式河粉 用水沖洗待軟240 克
-
新鮮豆芽菜 洗淨,去根180 克
-
牛肉清湯1200 克
-
洋蔥 切圈80 克
-
牛肉片360 克
-
新鮮香菜20 克
-
青蔥 切末2 大匙
-
檸檬 取檸檬汁5 顆
-
新鮮紅辣椒 切丁2 - 3 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
916 kcal /
3834 kJ
Białko
14.648 g
Tłuszcz
24.205 g
Węglowodany
45.867 g
Błonnik
3.447 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

東南亞風味在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan