生牛肉河粉

生牛肉河粉

2.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 越式河粉 用水沖洗待軟
    240 克
  • 新鮮豆芽菜 洗淨,去根
    180 克
  • 牛肉清湯
    1200 克
  • 洋蔥 切圈
    80 克
  • 牛肉片
    360 克
  • 新鮮香菜
    20 克
  • 青蔥 切末
    2 大匙
  • 檸檬 取檸檬汁
    5 顆
  • 新鮮紅辣椒 切丁
    2 - 3 根

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 916 kcal / 3834 kJ
Białko 14.648 g
Tłuszcz 24.205 g
Węglowodany 45.867 g
Błonnik 3.447 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...