Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů červené řepy, pečené nebo vařené (oloupané, vychladlé)
- 200 gramů čerstvého sýru, např. Lučina
- 1 polévková lžíce smetany
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 174 kJ / 42 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeleninové placky z plechu
40 Min
Pomázanka z červené čočky
25 min
Mrkvový dip s fíky
2 Std. 30 Min
Hrášková dobrota
7 min
Frankfurtské bylinkové pesto
10 Min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 Min
Špaldoví medvídci s mandlí
1 Std. 10 Min
Sezamový med
10 Min
Studená okurková polévka
2 Std. 15 Min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Rajčatové rolky plněné čerstvým sýrem a bazalkou
1h 45min
Dvoubarevný dezert z tvarohu a avokáda
10 Min