Wersje kompatybilne
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů kadeřavé kapusty, bez košťálu
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
- 1 čajová lžička soli, plus na dochucení
- 800 gramů brambor, na kostičky (cca 1 cm)
- 1 špetka mletého černého pepře
- 400 gramů vepřové pečeně, uzené, bez kosti, 4 plátky
Omáčka
- 150 gramů čerstvého sýra, např. Lučiny
- 30 gramů hladké mouky
- 2 špetky mletého černého pepře
-
½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub ½ kostky zeleninového bujónu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1982 kJ / 473 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.
Dušený špenát
25 Min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1 godz. 10 min
Koprová omáčka
20 min
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1 Std. 20 Min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1 godz. 10 min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 min
Hanácká trošková polévka
8h 55 min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min