Wersje kompatybilne
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů kadeřavé kapusty, bez košťálu
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
- 1 čajová lžička soli, plus na dochucení
- 800 gramů brambor, na kostičky (cca 1 cm)
- 1 špetka mletého černého pepře
- 400 gramů vepřové pečeně, uzené, bez kosti, 4 plátky
Omáčka
- 150 gramů čerstvého sýra, např. Lučiny
- 30 gramů hladké mouky
- 2 špetky mletého černého pepře
-
½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub ½ kostky zeleninového bujónu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1982 kJ / 473 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 godz. 30 min
Fazolková polévka
35 min
Dušená mrkev
20 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min
Polévka ze žluté čočky s masovými kuličkami a dezert Solero
40 min
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Polévka z kopřiv
40 min
Dušený špenát
25 Min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 godz. 50 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min