Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vody
- 400 gramů kuřecích prsou, nakrájených na plátky
- 150 gramů olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů balzamikového octa
- 1 polévková lžíce hořčice
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 mrkev, napůl
- 1 cibule, na čtvrtky
- 1 červené hlávkové zelí, na čtvrtky
- 12 lístků zeleného hlávkového salátu
- 1 hruška, bez jader
- 100 gramů vlašských ořechů
- 150 gramů sýru, hermelínu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2339 kJ / 559 kcal
- Białko
- 40.2 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 33.8 g
- Błonnik
- 10.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomalu vařená cizrna
14h 40 min
Jogurtovo-švestková zmrzlina se skořicí
20 min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 min
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1h 10min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2h 45min
Cuketovo-mátový salát
10min
Italský velikonoční chléb
3h 50min
Pomazánka z lilku
45 min
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50min
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4 Std.
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 godz. 45 min