Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vody
- 400 gramů kuřecích prsou, nakrájených na plátky
- 150 gramů olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů balzamikového octa
- 1 polévková lžíce hořčice
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 mrkev, napůl
- 1 cibule, na čtvrtky
- 1 červené hlávkové zelí, na čtvrtky
- 12 lístků zeleného hlávkového salátu
- 1 hruška, bez jader
- 100 gramů vlašských ořechů
- 150 gramů sýru, hermelínu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2339 kJ / 559 kcal
- Białko
- 40.2 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 33.8 g
- Błonnik
- 10.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborové placky
12h
Řecký zelný salát
2h 15min
Bramborové placky s česnekovým dipem
1h
Ruský salát z červené řepy
1h 10 min
Tuňákové kuličky
30 min
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40 Min
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1h
Zelný salát s bylinkami
10min
Zelný salát s křenem
10min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 Min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min