
Urządzenia i Akcesoria
鑲蔬菜透抽
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
水煮蛋 去殼2 顆
-
美乃滋1 - 2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
透抽 去頭和內臟1 隻
-
小黃瓜 切條20 克
-
紅蘿蔔 切條20 克
-
水600 克
Wartości odżywcze na 2 人份
Kalorie
295 kcal /
1237 kJ
Białko
28.67 g
Tłuszcz
17.038 g
Węglowodany
6.698 g
Błonnik
0.913 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

清爽料理吃一夏
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan