鑲蔬菜透抽

鑲蔬菜透抽

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 水煮蛋 去殼
    2 顆
  • 美乃滋
    1 - 2 大匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 透抽 去頭和內臟
    1 隻
  • 小黃瓜 切條
    20 克
  • 紅蘿蔔 切條
    20 克
  • 600 克

Wartości odżywcze na 2 人份

Kalorie 295 kcal / 1237 kJ
Białko 28.67 g
Tłuszcz 17.038 g
Węglowodany 6.698 g
Błonnik 0.913 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...