Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů cibule, napůl
- 4 stroužků česneku
- 20 gramů vepřového sádla
- 200 gramů anglické slaniny, na kostičky
- 350 gramů vepřového masa, bez kosti plece, na kostičky, osolené a opepřené
- 2 čajové lžičky červené papriky, sladké
- 600 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 700 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na kostičky
- 1 kus rajčatového protlaku, většího
- 1 ½ čajové lžičky majoránky, sušené
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1953 kJ / 466 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 46.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1 Std. 20 Min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 Min
Roštěnky s bramborami
1 Std. 20 Min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 Std. 10 Min
Kuře na paprice s těstovinami
45 Min
Bramborový guláš s párkem
40 Min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Gulášová polévka
1h 5min
Bramborový guláš
1 Std. 10 Min
Katův šleh
35min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.